Korisnici našeg Centra godinama su svjedoci humanosti naših sugradjana. Kao najranjivija grupa znaju koliko im znači svaki vid pažnje, pa i onaj najmanji...Toliko da im uljepša dan...

Kako je život nepredvidiv i nikad ne znamo šta nosi zbog svega što se dešava u svijetu u naš grad je došla grupa stanovnika iz Ukrajine koji su u našem gradu pronašli  utočište. Saznavši za to naši korisnici su izrazili želju da i oni urade nešto, onoliko koliko mogu, da bar malo olakšaju njihov boravak. Znajući koliko nečije malo njima itekako znači  došli  su na ideju da zajedno sa zaposlenima jedan čitav dan provedu praveći hranu (kiflice), koje će im podijeliti.

Neke stvari se prosto dese mimo naše  volje i želje. Baš  u tim situacijama treba da pokažemo svoju ljudskost i dobrotu. Da su naši korisnici pored toga da primaju dobrotu naučeni da tu dobrotu i dijele dokazao je i ovaj njihov gest. Sa velikim srcem i širokim zagrljajima pozivamo sve da stavimo tačku na tu beskrajnu krvavu bajku, ZAJEDNO TO MOZEMO!