Kada dođe zima, kada padne snijeg i kada se približi kraj godine sve počinje da se mijenja i sve postane nekako ljepše i privlačnije.

Nova godina je praznik koji sa sobom nosi čaroliju. Nova godina nam govori da je jedan vremenski period zauvijek završen, ali isto tako nam govori da je pred nama neko novo i srećnije doba. Za nas su novogodišnji praznici prava magija. Tada se još više zbližimo, družimo sa drugim ljudima, širimo ljubav, dijelimo radost i sreću. Volimo kada su praznici blizu i kada kucaju na vrata našeg Centra i našeg srca. Kakva god bila stara, Novoj godini se uvijek svi radujemo. A za godinu iza nas baš i ne možemo reći da je bila puna smijeha i radosti. Veći dio godine proveli smo svojim kućama, nismo se družili u Centru, nismo bili sa svojim drugarima. Družili smo se preko on line aplikacija i tako uljepšavali svakodnevnicu i sve to možete vidjeti na našem sajtu.

Koliko god da je ova godina donijela briga i problema naši prijatelji nas nisu zaboravili. Koliko smo prihvaćeni naročito vidimo u ovom periodu kada su posjete našem Centru skoro svakodnevne. Tako su se i ove godine: Opština Bijelo Polje - predsjednik g-din Petar Smolović, g-đa Snežana Lazović, Crveni krst, Predsjednik OO DPS-a g-din Admir Mustajbašić i predsjednik Savjeta Mladih DPS-a g-din Miloš Vajić, Sava osiguranje, Asocijacija žena sindikata državnog tužilaštva, Sindikat pravosuđa Crne Gore,  NVO Pomozi, učenici OŠ "Nikola Đurković", kao i studenti Medicinskog fakulteta iz Podgorice koji su napravili akciju pod sloganom „Napunimo vreću, podijelimo sreću“ potrudili da našim korisnicima uljepšaju novogodišnje praznike i izmame osmijeh na lice. Tako je naš Centar poslednjih dana 2020-te godine odisao ljubavlju, toplinom i srećom i sa takvim raspoloženjem ulazimo i u Novu godinu.


Povodom predstojećih praznika želimo Vam puno zdravlja, ljubavi i sreće.